Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ някой специалист или Lisan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за помощ някой специалист или Lisan

Проблемът ми е следният - от 2 дни почна да се чува свирене от двигателя ( не като от ремък) когато колата е на място или намаля. Когато ускоря изчезва. Като свирукане с уста се чува. И освен това се чува тракане ниско някъде от двигателя, като почукване. Ако някой може да ми помогне ще съм му задължен.
    Alfa Romeo 1.4 imola

ми колега,може да са много неща,но за свирукането,провери дали не смуче въздух от някой маркуч,или гарнитура
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

re

Не съм, защото много бързо изчезва свиренето и не мога да го локализирам за жалост
      Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

re

Последна информация - за жалост като натисна педала на съединителя, всичко затихва...
        Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

ами моита е така това роне при мен е лагерчето на съединителя и си я карам така от доста време
          alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

re

valentino, странното е, че съединителят ми е нов,целия комплект. Ти вчера на техномаркет не ме ли видя?
            Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

ти ли беше абе видях че някои ми махна ама извиняваи не те познах аиде ще се видим на 11 на срещата
              alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

re

Знаеш, че е горе на терапията нали?
                Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

А скоростите как са ? Аз на Пежото имах некъф такъв шум , и се оказа че оста кадето ляга аксиалния лагер , има малък луфт . Смених я и всичко се оправи
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

re

Това тракане е от задната част на скоростната кутия
                    Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Working...
                    X